BEL ONS: 070- 799 91 5 

BOEKHOUDING

Niet alleen om de prijs is Solvention bv voor u de beste keuze voor het verzorgen van uw boekhouding:
– u, de klant, wordt persoonlijk geholpen
– direct contact en snelle oplossingsgerichte service
– met een schat aan ervaring en (praktische) kennis.

DIENSTEN

Administratieve dienstverlening

Fiscale dienstverlening

Salarisadministratie

Startersbegeleiding

Ondernemersadvisering

Accountantsverklaringen

Kunt of wilt u niet bij de bank terecht voor een krediet? Overweeg dan om uw bedrijf te financieren met een microkrediet via Qredits. Wij kunnen u hierbij begeleiden en voor de aanvraag zorg dragen. Handig voor starters, maar ook voor bestaande ondernemingen.

Financiële Administratie

Uw financiële administratie is bij Solvention bv in goede handen. Dankzij onze professionele boekhoudpakketten kunnen wij uw financiële administratie perfect uitvoeren. Vooral voor de ondernemers in het kleinbedrijf vormen de administratieve verplichtingen vaak een zware last. Wij kunnen daar een verlichtende rol in spelen door de meeste administratieve werkzaamheden van de ondernemer over te nemen. Dat kan betekenen dat wij de aangeleverde boekhouding op ons kantoor verwerken tot een correcte financiële administratie. Ook bestaat de mogelijkheid dat wij de boekhouding bij de klant op locatie verwerken. 

 

Wij maken graag met u een afspraak voordat wij aan de slag gaan, wij, maar ook u, zo stellen wij ons voor, zien graag met wie wij te maken hebben. Zo krijgt u van ons persoonlijke aandacht. Wij streven ernaar om met u een afspraak per jaar te maken over de inhoud, de kosten en de facturatie van onze dienstverlening.

Salarisadministratie

Solvention bv verzorgt voor u de salarisadministratie. De salarisadministratie is voor veel bedrijven een enorme administratieve last. Het verzorgen van de salarisadministratie vergt specifieke en actuele kennis. Deze kennis heeft Solvention bv en wij nemen dan ook graag deze last van u over.

Fiscale Dienstverlening

Solvention bv verzorgt voor u alle fiscale aangiften. Tevens adviseren wij u op fiscaal gebied met betrekking tot uw bedrijfsvoering. De fiscale werkzaamheden kunnen wij uiteraard ook voor niet-ondernemers en particulieren verzorgen. Bij onze advisering op fiscaal terrein maken wij veelvuldig gebruik van de diensten en expertise van accountants, pensioenadviseurs en fiscaal juristen binnen ons “netwerk”.

error: Content is protected !!